Lommepengeprojekter

Lommepengeprojekter


Rene BB


Rene BB er et tilbud til børn helt ned til 10 år. Her kan barnet få de aller første erfaringer med arbejdslivet. Rene BB ligner på mange måder et rigtigt arbejde og der er krav man skal lære at kende, som hvis det var et rigtigt arbejde. Man ansøger om "jobbet", bliver ansat, møder til tiden, passer sine opgaver, er passende påklædt osv.


Man tjener ikke penge når man deltager. I stedet optjener man krydser, der giver adgang til oplevelsesture. Man bliver ansat for én sæson ad gangen og der er to oplevelseture pr. sæson.


Når dit barn deltager i Rene BB, er det vigtigt at du som forældre bakker op om aktiviteten. Det er vigtigt at barnet får hjælp til at komme afsted til tiden og har tøj på efter vejret. Dit barn gør et flot stykke arbejde i området og fortjener ros.


Rene BB forbereder deltageren til et rigtigt arbejdsliv og måske har barnet mod på at søge et rigtigt fritidsjob fra det 13. år. Hvis ikke, kan dit barn fra det 15. år ansøge om at deltage i projekt Parat til job.


Der er 2 Rene BB forløb årligt.

Parat til job

Unge fra 15 år har mulighed for at deltage i Parat til job. På mange måder ligner Parat til job, Rene BB, men nu er der mere fokus på det egentlige arbejdsmarked. Vi skal på virksomhedsbesøg og lære at skrive en ansøgning og gå til samtale. Vi skal også snakke om fremtidsdrømme. Derudover skal vi fortsat passe nogle arbejdsopgaver.


Vi stifter også bekendtskab med lovgivningen og Jobcenterets rammer, såfremt man ikke er igang med en uddannelse eller har et job, når man fylder 18 år.


Ligesom i Rene BB, får du krydser når du deltager i aktiviteterne, og krydserne udløser fede oplevelseture.


Der er ét Parat til job forløb årligt.


Vi glæder os til mange gode timer sammen.

Praktisk information

Hvor afholdes tilbuddene?

Vi møder ind på Egernvej 69B, men vi er i hele lokalområdet og somme tider andre steder.

Hvornår?

Rene BB tirsdag fra kl. 15.30 - 18:30

Parat til job - vides endnu ikke

Hvem kan deltage?

Rene BB fra 10 - 14 år

Parat til job fra 15-17 år

Du kan følge os på Facebook

Følg med i seneste nyt fra projektet

Boulevardbebyggelserne

Mobil: 2013 5535