Aktiviteter

Børn og unge


Her har vi samlet vores tilbud til børn og unge. Er du forældre, så er du altid meget velkommen til at kontakte os, med henblik på at finde det rigtige fritidstilbud til dit barn, hvad enten det er i lokalområdet eller andre steder.

LEKTIECAFÉ

Har du brug for lidt ekstra støtte til lektierne, eller har du bare lyst til at lave lektier sammen med andre, så er du velkommen i vores hyggelige café hver onsdag eftermiddag.

KULTURAGENTER

Har du lyst til at gøre noget ekstra for dit lokalområde, dygtiggøre dig på et kursus og er du mellem 14-23 år? Så er det måske noget for dig, at blive Kulturagent.

LOMMEPENGEPROJEKTET RENE BB

Med et lommepengejob, har du mulighed for at få dine første erfaringer med arbejdslivet. Du får ikke løn, men du dygtiggører dig og samler krydser sammen, til at komme med på fede oplevelseture.

FRITIDSGUIDE

Keder du dig somme tider i din fritid og har du lyst til at gå til noget? Eller har du som forældre svært ved at få skabt et sundt fritidsliv for dit barn? Så er der hjælp at hente hos Fritidsguiden.

BLOK 22

Hvis du er mand og mellem 16 og 25 år, så er du velkommen i Blok 22. Vi mødes to gange ugentligt til spil, forbold og meget andet. Kom og hils på, hvis du er nysgerrig.

Fandt du ikke det du søgte?


Kontakt det boligsociale team - vi vil gerne hjælpe dig videre.

Forældre


Helhedsplanen byder på en række tilbud til forældre der godt vil være stærkere i forældrerollen og sikre sit barn en god start på livet. Mangler du et tilbud, som ikke er en del af helhedsplanen, så kontakt os og vi vil hjælpe dig videre.

FORÆLDREKLASSEN

Forældreklassen er et tilbud til dig med børn i 0.-3. klasse, hvis du synes samarbejdet med skolen kan være svær, skoleintra driller eller du gerne vil være bedre til at støtte dit skolebarn.

MØDREGRUPPE

Sundhedsplejen Varde tilbyder mødre med børn i det første leveår, at deltage i mødregruppe i Trivselshuset. Vi starter i 2018.

HELE DANMARKS FAMILIEKLUB

Er du enlig forælder og har du lyst til at spise sammen med andre ligesindede familier?

Så er Familieklubben (Løvehjerte) i Trivselshuset noget for dig.

Voksne


Her finder du en række aktiviteter, som er for alle voksne der bor i Boulevardbebyggelserne og som gør det noget særligt, at bo netop her i Boulevardbebyggelserne. Måske er der noget for dig? 

SOCIAL VICEVÆRT

Har du nogle gange svært ved at skabe overblik i hverdagen, bekymrer du dig, føler du at du mangler netværk eller har du brug for et motiverende skub i den rigtige retning?

HOBBYKÆLDER

Her kan du dyrke dine interesser i fællesskab med andre: Male, træværksted, sy, spille.... kun fantasien sætter grænser. Du kan søge penge, hvis du gerne vil starte en ny aktivitet.

MOTIONSBASEN

Bor du i Boulevardbebyggelserne, så har du mulighed for at træne i vores top moderne motionslokale - og så endda helt gratis.

Læs her hvordan.

TRYGHEDSVANDRING

Føler du dig tryg når du går rundt i boligområdet efter mørkets frembrud? Er der ting i de fysiske omgivelser som gør dig mere eller mindre tryg? Deltag i tryghedsvandringen november 2018.

PLANTEKASSER

Godt samvær og jord under neglene. For bare 50 kr. om året, kan du få din egen plantekasse til persille, gulerødder eller hvad du har lyst til. Der er desværre ikke flere kasser tilbage i 2018.

LUPPEN

Boulevardbbeyggelsernes eget tidsskrift der udkommer 4 gange årligt. Kunne du tænke dig at bidrage med en historie, billeder, en opskrift eller noget helt andet, så hører vi gerne fra dig.

Du kan følge os på Facebook

Følg med i seneste nyt fra projektet

Boulevardbebyggelserne

Mobil: 2013 5535